streda 14. decembra 2016

Motivačný diár 2017

Už tu máme december a ani sa nenazdáme a bude tu 1. január 2017. Nový rok, nový začiatok. Máte predsavzatia, plány či veľké množstvo povinností? Prečo si to všetko nespríjemniť značením do Motivačného diára pre rok 2017?

I Can Academy nás zaujalo už svojím Školským diárom 2016/2017. Nie je nič užitočnejšie ako mať svoj diár vždy po ruke. 
Motivačný diár 2017 je z hľadiska prenášania veľmi praktický. Jeho rozmer umožňuje schovať ho do kabelky každej veľkosti. Kedysi som nebola veľkým fanúšikom diárov, no čím som staršia, tým viac v tom vnímam výhody. Nielenže mi umožňujú zapísať si svoje myšlienky, ale taktiež mi umožňujú si aj ihneď zapísať dôležité udalosti, na ktoré nesmiem zabudnúť. 
   Diár od I Can Academy ponúka naozaj veľa miesta na písanie. Snaží sa vás motivovať každý jeden týždeň. Vždy si môžete na začiatku týždňa zvoliť svoje ciele, ktoré si následne na jeho konci môžete zhodnotiť. V priebehu mesiaca vám však diár ponúka aj niekoľko motivačných výrokov a rôznych, dalo by sa povedať, testov. Je len na vás, akým štýlom ich pojmete. Mnohé vám vykúzlia úsmev na tvári, no niektoré vás prinútia sa aj vážne zamyslieť. Cieľom je vás samozrejme primäť, aby ste zlé myšlienky zahnali a nahradili ich len tým pozitívnym. Pretože na každej zlej veci sa predsa nájde aj niečo dobré. 
"Nájdite odvahu urobiť niečo významné."
Grafické prevedie taktiež ulahodí oku. Na niekoho to môže pôsobiť príliš chaoticky, či neprehľadne, ale myslím si, že sa do toho dá s ľahkosťou dostať. Postupom si zvyknete, kde hľadať citáty, kde obrázky a iné záležitosti. Farebne je diár ladený do jemnejších farieb, ktoré pôsobia upokojujúco. Svojim značením si to môžete ešte viac vyšperkovať. Fantázii sa medze nekladú. 
   Veľmi praktické je využitie šnúrkovej záložky. Vždy si ju založíte a nemusíte listovať staré stránky. Na druhú stranu, pozrieť si splnené úlohy, vám môže vyvolať pocit, že so sebou môžete byť spokojní. Čo je vlastne cieľom celého diáru. 

Zadováženie motivačného diáru odporúčam každému, kto sa snaží zmeniť svoje zmýšľanie. Každému, kto sa začína venovať záležitostiam pozitívneho myslenia. Predstavuje naozaj správny prvý krok. Zároveň pre každého umožňuje rozvíjanie osobnosti.
Už teraz sa teším na jeho zapĺňanie a to, ako mi bude spríjemňovať každý deň budúceho roka. Taktiež verím, že jeho obsah dokáže napraviť moje občasné pesimistické nálady. 

Ak ešte nemáte diár pre budúci rok, Motivačný diár od I Can Academy je tou správnou voľbou! 👍😊

💋Smiley

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)