štvrtok 16. júna 2016

Letná výzva 2016

Ahojte,
po dlhšej dobe neaktivity, respektíve len sporadickej aktivity, sme tu opäť v plnej sile. Skúškové obdobie je vďakabohu za nami a my sa môžeme venovať tomu, čo nás naozaj baví - čítaniu a blogovaniu. 
Návštevnosť nám počas neaktivity značne upadla, čo nás mrzí, no nie je sa čomu čudovať. Takmer sme si ani nevšimli, že sa počet našich pravidelných čitateľov zvýšil na 201. Úžasné, ďakujeme. 
Pomaly budeme nabiehať na starý systém, ktorý nebude zahŕňať len recenzie. Veríme, že nás budete opäť s radosťou navštevovať a zanechávať vaše dojmy v komentároch. Tešíme sa a budeme pre vás robiť všetko, čo sa dá. Lebo aj keď sa hovorí, že človek bloguje pre seba (čo je pravda), tak spätná odozva vždy príjemne zlepší deň. :)

Ale naspäť k názvu článku - Letná výzva. Určite viete o čo pôjde. 
Keďže sme v uplynulých mesiacoch videli iba skriptá do školy, tak sme toho naozaj veľa zameškali a knihy sa nám iba hromadili na poličke. Rozhodli sme sa, že to cez leto doženieme a tak sme si dali takú menšiu výzvu. 



Smiley:
Mám v pláne prečítať minimálne týchto 11 kníh. (Smiley)
Stehlík je v mojej knižnici už asi od februára a ak ste niekedy tú knižku zahliadli v kníhkupectve, viete, že je pekne hrubá.

Od Vianoc mám na poličke aj Probouzení, Prozření, Trnového krála. Aj keď prvé časti týchto sérií som čítala naozaj dávno, teším sa a verím, že si spomeniem. A keď nie... no výzva sa mi obohatí. :) 
Žár je posledný diel série od Maya Banks. Kúpila som ju za neuveriteľné 3 eura. Aj keď prvý diel ma veľmi nebavil, druhý už sa mi zapáčil a tretí podľa všetkého skrýva potenciál. 
Moja výzva by nebola úplná, keby v nej nie sú romantické knihy. Tie sú hneď štyri. Rocková hvězda - už kvôli obálke. (Povrchné, ja viem.)
Stingerův pád - viete o tom, že hlavný "hrdina" je pornoherec? :P
Nádych - to bude taká oddychovka, aj keď hlavné postavy sú znovu trošku traumatizované. 

Beautiful Sacrifice - McGuire je moja obľúbená, tá mi tu nesmie chýbať.
Meč Severu som si kúpila po Vianociach - ale tuším budem pátrať v pamäti. No a nakoniec tu mám Insomniu, ktorú nám darovala samotná autorka Vladimíra Šebová, za čo jej ďakujeme. Mám prečítané prvé kapitoly a znie to zaujímavo. 



~N:
No a u mňa to je týchto 12 kníh, ktoré si rôznymi spôsobmi našli cestu.
Knihy Návrh, Trón zo skla, Zakázaná láska, mám požičané, a už nejaký ten mesiac mi ležia na poličke.
Počas skúškového som si trošku dopriala a konečne som si dokúpila zvyšné diely zo série Počkám na tebe: Důvěřuj mi, Z
ůstaň se mnou, Navždy s tebou. Klasická romantika, ktorej nikdy nie je podľa mňa dosť.
Taktiež sa mi už od februára v poličke povaľuje Stalker, na ktorého sa nesmierne teším, pretože už dlho som nečítala kriminálku a vcelku mi to aj chýba.
Rebelka, keď som videla, že pani Janke Pronskej vyšla ďalšia kniha, hneď som si ju musela zadovážiť. A priznám sa, že už som ju aj začala čítať a je ako vždy fantastická.
Insomnia a Zmŕtvychvstanie si našlo ku mne cestu vrámci recenzných výtlačkoch. 

A  rovnakou cestou ku mne prišli aj kniha od Ikaru Odvrátená tvár lásky. Na túto sa nesmierne teším, ale asi ešte viac sa teším na jej filmové prevedenie, ktoré dúfam nebude pre mňa sklamaním. 
A samozrejme nesmie chýbať novinka od Jamie McGuireovej, Sladké nič. Som zvedavá, čo poviem na knihu, keďže ide o knihu, ktorú autorka napísala v spolupráci s Teresou Mummertovou.  


Tak toto je naša výzva. Dúfame, že sa pošťastí prečítať aj viac. Máte nejakú výzvu aj vy? Myslíte, že sa vám ju podarí splniť? Aké knihy zahŕňa vaša výzva? :)

1 komentár:

  1. Super výzva, sama dělám na blogu něco podobného :) Stehlíka čte zrovna maminka a je z něj naprosto nadšená, takže přeji ať se líbí :) Tak ať se Vám daří, pěkné pročtené léto přeji :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)