streda 12. februára 2014

MiniRecenzia: Katarína Gillerová: Ak mi uveríš



Žáner: Ľúbostný román

Vydavateľstvo: Slovenský spisovateľ
Počet strán: 336
Väzba: Pevná 

Anotácia:
Jedenásty román obľúbenej autorky. Jedna omylom poslaná esemeska spustí okolo dvadsaťosem ročnej Viki sled nečakaných udalostí. Stane sa to po rokoch, keď sa už spamätala zo zrušenia vlastnej svadby a smrti blízkeho človeka. Viki sa stará o malého synovca a jej citový život je na bode mrazu, stretáva však muža, ktorého pozná z minulosti…


Autorka nie je v knižnom svete žiadny nováčik a jej knižky majú úspech nie len na Slovensku ale aj v susednom Česku. Niektoré jej diela sú dokonca vypredané a dostupné v podobe e-knihy. 
Autorka vyrastala v meste Žiar nad Hronom, ktoré nie je odo mňa tak veľmi vzdialené a som pyšná, že taký skvelý spisovateľský talent pochádza z môjho okolia. 

Obálka: Jednoducho úžasná! :) 

Spisovateľka: slovenská
Štýl písania: Knižka sa číta veľmi jednoducho, nepotrebuje hlboké zamyslenie a nie sú tu pridlhé opisy. Patrí medzi oddychové čítanie. 
Príbeh: Veľmi reálny, nie zbytočne okrášlený a stotožniť sa s ním nie je problém. 
Hlavné postavy: Viktória a Richard.
Vedľajšie postavy: V knihe je mnoho postáv a každá má niečo do seba. Nachádza sa tu celá rodina Viktórie, kolegyne a šéfka z práce.
Humor: Knižka určite nepatrí k takým, pri ktorých by ste šli puknúť od smiechu. Aj napriek tomu sa tu však nájde zopár scén, pri ktorých sa pousmiať dá. 
Romantika/Láska: Samozrejme ! :)
Akcia: Nie.
Zakončenie: Celkom klasický happy end. Tým však nechcem povedať, že by sa mi nepáčil. :)




HODNOTENIE: 5/5 






*SMILEY*

1 komentár:

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)